1.6.2011

Kuulumisia

Morjensta vaan!!
Kesäkuu on täällä!!! Aamulla avasin terassin oven ja lämmin henkäys tulvi sisään...ensimmäisen kerran tänä vuonna sain juoda aamukahvit ulkona. Olen tämän viikon lomalla ja nautin tietenkin jokaisesta hetkestä.

Kevät on ollut kiireinen ja sukkuloin välillä työpaikka-koti-mökki. Mökillä meillä on meneillään mittava terassityömaa ( tosin eilen katsellessani Huvila ja Huussi-ohjelmaa tuntuu projektimme hieman vaatimattomalta). Puita on kaadettu, maata kaivettu, kiviä räjäytetty, sähköjohtoja katkottu :(( ja soraa ajettu kuorma kaupalla. Nyt on perustukset tehty ja päästään puutyövaiheeseen. Kuvia rakentamisen eri vaiheista myöhemmin. Mieheni asustelee möksällä ja touhuaa illat siellä, minä hoidän täällä kotona kaikki juoksevat asiat...mm. pihan.

Kesäkukkia olen istutellut maltillisesti kotiin ja valitsin tänän(kin) kesänä kukiksi markettoja. Pidän valkoisista kukista ja koska pihassamme on paljon kasvustoa on valkoinen rauhoittava väri. En pidä riemunkirjavasta. Tässä muutama kuva eiliseltä (klikkaamalla kuvaa saat ne hieman suuremmaksi).







Alimmassa kuvassa on koristekurpitsan taimeni. Olen aivan onneton idättämään mitään, mutta nyt päätin kokeilla kuinka saan kurpitsat kasvamaan. Pitkiä ja honteloita ovat nämä taimeni, liekö syynä liian vähäinen valo.

Nyt tämä tyttö lähtee ajamaan nurmikkoa ja nitistämään runsasta voikukkakasvustoa.

Aurinkoista kesäkuun alkua kaikille!!!

Taina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...