10.4.2010

Elämää remontin keskeltä...

Viikko on eletty pesuhuoneremontin keskellä...Suihku on siirretty väliaikaisesti tuulikaapin yhteydessä olevaan märkäeteiseen ja kodinhoitohuone on timpurin käytössä. Askartelupisteeni/tarvikkeeni ovat evakossa poikien huoneessa. Pyykin kuivatus/ käsittely tapahtuu olohuoneessa ja ulkona:)) Hienoinen pöly leijailee koko taloon ja pedanttina ihmisenä kuljen imurin ja siivousliinojen kanssa päivittäin putsaten suuremmat liat pois.

Lopputulos varmasti maksaa vaivan...

Tässä muutama kuva pesuhuone/saunasta ennen rempan alkua. Talomme on rakennettu 1991 ja materiaalit sen mukaiset. Puupinnat ovat mustuneet ja patinoituneet kovan saunottelun seurauksena. Vesijohtovedessä oleva rautapitoisuus myös tuo omat haasteet vaaleiden pintojen hoitoon ja siivoukseen.
Uudet sävyt ovatkin hieman tummempia...
Kaakelit valitsimme täältä. Seinälaatat "mudan" värisiä 45x25cm, lattia tummanharmaa 10x10 cm ja saunan seinään tuleva laatta sama väri kuin lattiassa 30x10cm. Kattopaneelit tulee tummaksi petsattuna (savusaunatyyliin). Lauteiden ja saunan seinäpaneleiden sävyä vielä harkitaa.
Eilen tilasin kaapiston tuonne ikkunaseinälle. Tampereelle on juuri avattu Hapi-keittiö- firman myymälä. Yllätyin saamastani nopeasta ja ystävällisestä palvelusta. Sain odottaessani kuvat ja tarjouksen. Toimitusaikakin kaapeille on vain n. 2 vko.

Näin meillä remppaillaan...
Kiva kun poikkesit tänne:))

Taina

8 kommenttia:

  1. Voimia sinne remppaajille, niitä aina siinä hommassa tarvitaan;)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä ja jaksamista rempan keskelle. Kyllä se kohta iloksi muuttuu. Hyvin loppujen lopuksi tuota jaksaa kun tietää että on vaan väliaikaista.

    VastaaPoista
  3. Aurinkoista mieltä sinne remppa hommiin <3

    VastaaPoista
  4. Kiva seurata, miten remontti etenee, joten piipahdan uudestaan uusien kuvien toivossa :) Tsemppiä remppaan!

    VastaaPoista
  5. Seurailen innolla remontin edistymistä ja kuvia!

    Oikein mukavaa sunnuntaita sinulle Taina!

    VastaaPoista
  6. Kivat materiaalit olet valinnut kylppäriin. Savusauna look kiinnostaa minua, laitathan kuvia valmiista saunasta.
    Kamalalta tuntuu varmaan asua rempan keskellä :(
    mutta lopussa palkitsevaa kylpeä uudessa saunassa.
    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. mä jo tuossa ehdin kaipaamaan meidän kylppäriremppaa vuoden takaa, koska silloin pääsi aina anopille saunomaan ja SYÖMÄÄN, nam! Mutta tsemppiä silti! Hyvä valinta tuo savusauna fiilis, meillä on ainakin toiminut vielä puukiukaan kanssa ihan mahtavasti, jopa minä olen innostunut saunomaan, vaiken sitä aikaisemmin juuri koskaan tehnyt...

    Tässä vielä linkki meidän kylppäriin, jos kiinnostaa käydä vilkuilemassa: http://ninarsku.vuodatus.net/blog/1935099/tama-on-melkein-unohtunut-kokonaan/

    VastaaPoista
  8. Rempan keskellä asuminen on kyllä rasittavaa...varsinkin jos remppa venähtää. Ihania materiaaleja. Savusaunatyyli kiinnostaa myös minua, jään innolla kuviasi odottelemaan. Tsemppiä remppaan!
    Aurinkoa viikkoosi!
    -kisu-

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...