17.8.2010

Salaattikulho olikin lamppu:))Tässä taannoin poikkesin Tampereen Ikeaan ostamaan uutta keittiön valaisinta,( kivaa kun Ikea on nyt lähellä kotia, eikä tarvitse enää Helsinkiin asti matkata).
Vanha keittiön lamppu sanoi työsopimuksensa irti ja uusi lamppu oli tarpeen. Työaamuina pitää aamulehteä lukea niin varhain, ettei luonnonvalo enää riitttänyt, samoin kuin keskikesällä.
Ihastuin valaisimeen jonka tiedot löydät täältä. Valaisimia oli kolmea eri kokoa ja ostin tuon suurimman, että valoa riittää koko ruokapöydälle. Rahtasin lampun kotiin ja jätin sen sitten keittiön tuolille odottamaan paikalle asennusta. Ukkokulta töistä tullessan ihmetteli, että minkä ihmeen salaattikulhon olen taas ostanut:)) Ei se ole salaattikulho, vaan uusi keittiönlamppu, tokaisin.

Alkukesästä ajelimme Kauhajoelle ylioppilasjuhliin, ja tietenkin poikkesimme Jalasjärven Juustoporttiin kahville. Mukava taukopaikka, jossa on mm. Pentikin myymälä. Pentikiltä löysin tämän ihanan lasipurkin, jota jo pidempään olin "metsästänyt".Tampereen tallipihalla siaitsee ihana putiikki nimeltään Villa HARMONIE, jota emännöi iloinen ja niin mukava Satu.
Kesäkuussa puodilla järjestettiin asiakasilta, jonne minäkin sain kutsun. Kiva tilaisuus, hyvää naposteltavaa, jazzmusaa ja tietenkin kaikkea mukavaa puoti pullollaan. Minun mukaani matkasi mm. maitokahvin värinen pilkullinen kerniliina, jota tuossa seuraavassa kuvassa hieman näkyy.
Tällä viikolla Villa Harmoniessa on alemyynti, joten käy kurkkaamassa.Vaikka niityiltä ja kukkamaista saa pitkin kesää kerättyä mitä ihanimpia kukkakimppuja , olen ostanut / saanut krysanteemin oksia. Käsittämättömän kestäviä maljakossa ja viihtyvät vettä vaihtamalla hyvänä 2-3 viikkoa, (kuva ylinnä).

Kiva kun piipahdit täällä....

Taina

6 kommenttia:

 1. Hienon lampun oletkin ostanut. Lasipurkki on myös kaunis.
  Hienoja kuvia!

  Mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo lasipurkki:) Kiva kuulla kuulumisiasi!!!

  VastaaPoista
 3. Makee lamppu, eikä ollut hinnalla pilattu :)
  Minun beige kernini on vielä odottelemassa pöytään pääsyä :D

  VastaaPoista
 4. Tutun kuuloista tuo miehinen ajattelu kaikesta tarpeellisesta... ja varsinkin kun uskon, että sullahan on jo ennestään sekä lamppu että salaattikulho. Iloa arkeen!

  VastaaPoista
 5. Ihana lasipurkki! Tulin kivaa blogiin lukijaksi!

  VastaaPoista
 6. Salaattikulhoa googlettassa päädyinkin ihastelemaan keittiötäsi. Ihania juttuja sulla täällä blogissa <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...