25.11.2010

Kuulumisia


Täällä lomalainen jatkaa huushollin raivausta ja tänään on vuorossa jääkaapit. Kaikki kamat pihalle, hyllyt ja ritilät astianpesukoneeseen . Kaapin sisustan pesen vielä etikkaliuoksella ja puhdasta ja raikasta tulee.
Samalla lämmitän takkaa ja mukava lämpö valtaa talon:))

Eilen poikkesin kaupunkireissulla moikkaamaan Satua ihanaan putiikkiinsa Villa Harmonieen, valitettavasti Satu ei ollut paikalla. Pientä kivaa matkasi mukanani kotiin. Kamera jäi autoon, mutta putiikin sivuilta nappasin muutaman kuvan omista hankinnoistani.
Jouluntuoksuista Maison belle yleispuhdistusainetta, sinkkiset numerot adventtikynttilöihin ja aivan ihanaa pitsiä jouluisiin kortteihin.

Meillä on tänään juhlapäivä, sillä rakas ukkokulta täyttää vuosia. Mitään sen suurempia juhlia ei nyt pidetä, vaan menemme kahden hieman "huilaamaan" kylpylään.
Kohta onkin aika pakata shampanjat laukkuun ja hurauttaa kohti ukkokullan työpaikkaa. Sieltä sitten nauttimaan kylpylän anneista.:)))

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!!!
Taina

5 kommenttia:

 1. Onnea miehellesi ja mukavaa kahden keskistä lepoaikaa.

  VastaaPoista
 2. Onnea sinne sekä päivänsankarille että shampanjan tarjoilijalle. Kellukaa kauniisti toivoo K:t

  VastaaPoista
 3. Ja mua harmitti niiiiin, kun missasin siut :( Kivaa kuitenkin, kun olit piipahtanut! Tervetuloa tiistaina pikkujouluilemaan! :)

  VastaaPoista
 4. Heissan, eksyin jonkun blogista sinullekin kylään, takkatuli houkutteli mut visiitille. :)
  mukavaa päivää!
  -Minttu

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...