30.1.2011

Aurinkoinen sunnuntai


Heippa vaan kaikille ja mukavaa sunnuntai-iltaa!!
Tänään on ollut mukava aurinkoinen päivä ja sehän takaa hyvät puitteet valokuvaukseen. Vaikka joulupukki toikin uuden kameran olen sangen laiskasti sitä käyttänyt..hmm. Mikä lie laiskuuden syy.
Tässä pieni kollaasi tämän päivän kuvista.

Laitan tähän vielä pari kuvaa hirvensarvista. Nämä sarvet ovat meillä säilytyksessä, kunnes vaarimme löytää niille sopivan paikan. Mieheni on intohimoinen metsämies ja olen aina sanonut ettei meille kyllä sarvia laiteta....mutta kuinkas sitten kävikään. Olen näemmä pehmennyt iän myötä ja nämähän ovat meillä siis vain väliaikaisesti:)) Ihmeen hyvin niihin silmä on tottunut kun ne massiivisen takkamme päällä "lepäävät". Ruotsalaisia sisustuslehtiä selaillessani olen huomannut, että sarvia käytetään sikäläisissä sisustuksissa aika paljon. No..toivotaan ettei meille tule seuraavaksi peuran täytettyä päätä esim. makuuhuoneeseen:))
Näihin kuviin tällä kertaa!!

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia!
  Ihanaa kun valo on jo päivä päivältä parempi kuvauksiin, alkoi itseäni ainakin jo ahdistaa kun aina vain oli pimeää...kummasti se tuo valo vaikuttaa mielialaankin. :)

  Täällä asustaa myös yksi kaipale innokkaita metsämiehiä ja kovasti minäkin olen ollut aiemmin noita sarvia ym. vastaan sisustuksessa. Nyt kuitenkin tässä talossa niille on oiva paikka, joten annoin miehen 'toiveelle' periksi.
  Paitsi sarvia, niin meillä on seinällä myös hampaat, villisian torahampaat - oma ampumia tottavie (sitä taljaa en kyllä antanut laittaa seinälle...) ;D

  Tosi kivat pienet vitriinitaulut sinulla ensimmäisessä kuvassa!

  Mukavaa pian alkavaa helmikuuta!

  VastaaPoista
 2. Hienot sarvet :) Tänään sain itsekkin 11 piikkiset hirvensarvet olohuonetta koristamaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...