5.3.2011

Kevättä kohden....

Taasen on kulunut tovi kun olen tämän blogini puolelle mitään raapustellut. Ei ole vaan mitään sen kummempaa jutunjuurta mieleeni tullut.
Alkuvuosi on mennyt pakkasia pidellessä ja jotenkin tuntuu, että työpäivän jälkeen kiireen vilkaan kotiin ja takan lämmitykseen. 
Huh, minkähänlaiset sähkölaskut sitä taas on tulossa. 
Viimeviikko olikin jo oikein keväinen ja sen innottamana meikäläiselläkin sisustuskärpänen tekee orastavaa nousuaan.
Eilisen viikkosiivouksen jälkeen kukkia pöydälle ja keväisemmät värit pöytäliinoihin. Tästä se taas alkaa innokas kesän odotus. Minä olen kyllä valoisan tultua kaikella tapaa paljon vireämpi. Mukavaa pitkän talven jälkeen päästä taas rapsuttelemaan pihalle. Meillä on kyllä pihassa ihan hirmupaljon lunta joten rapsuttelua saa vielä tovin odotella:))


Olen toki jotain saanut aikaiseksi askartelujen lisäksi eli  verhot makuuhuoneeseen uusien tapettien seuraksi.
 Ystäväni J muutti uuteen kotiin ja hänelle jäi kauniit kerman väriset verhot ylimääräisiksi. Minä otin verhot ilolla vastaan. KIITOS J. Koska makkarimme huonekorkeus on 3 metriä, jouduin äitini kanssa hieman tuunaushommiin ja teimme neljästä verhosta kolme oikean korkuista. Lopputulos on valoisa.Poikkesin alkuviikolla Tampereen Tallipihalle ja siellä ihanaiseen putiikkiin nimeltään Villa Harmonie  .
Käykääpä kurkkaamassa putiikin muuttomyyntiä.
Tämä Mailegen-pupu pääsi meidän kotiimme. Puput pitää nostaa hyllyn päälle istumaan, sillä koiraneiti-Sissi on erityisen ihastunut näihin pitkäkorviin. Pikkuisen hintavia koiranleluja:))

Huomenna on laskiaissunnuntai...joten toivottelen kaikille mukavaa laskiaista!!!
Jos ilmat sallivat lähden ukkokullan kanssa pilkille.

2 kommenttia:

  1. Mukavaa kuulla sinusta! Tuo Villa Harmonie on IHANA paikka...täytyy poiketa!

    VastaaPoista
  2. Ihanasti sopivat verhot tuohon teidän uuteen upeaan tapettiin!Ja niin söpösiä ovat todellakin nämä Mailegenin pupujussikat,ei ihan koiranleluksi raasi antaa.Nähdään sitten 20.3,innolla odotan:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...