17.7.2011

Loma...

Vihdoinkin alkaa myös minulla kesäloma. Mitään ihmeellisia suunnitelmia ei olla tehty, eli mennään ihan fiiliksen mukaan.

Perjantaina puoliltapäivin  karistin työpaikan "tomut" jaloistani, ja suuntasin äitini kanssa kohti Turkua. Tyttäreni oli 3 viikkoa kesätöissä Turun suunnassa ja lähdimme häntä  noutamaan.
Tietenkin halusin muutaman  kivan putiikin katsastaa samalla reissulla. Ensin poikkesimme Sastamalaan  ihanaan kangaskauppaan nimeltään Nokian kauppahuone. Kauppa on pullollaan mitä ihanampia kankaita ja hyvä valikoima myös askartelutarvikkeita. Ostin vinot pinot nauhoja korttiaskartelua varten ja tietenkin pellavakankaita (lempparimateriaalini).

Seuraava kohteemme olikin sitten Ruskossa sijaitseva LOVIISAN AITTA.

Todella viihtyisässä ympäristössä sijaitseva liike täynnä houkutuksia. Pidin "pään kylmänä" ja ostin vain harmaasävyisen kynttilälyhdyn ja ovimaton.

Seuraavaksi näpyttelimme navikaattoriin Paimiossa sijaitsevan ADALMIINAN  HELMEN osoitteen.
Saavuimme sateen saattelemina tämän  uljaan maalaistalon pihapiiriin, jonka  navettarakennuksesta sisustusputiikki löytyy. Liike on tunnelmallinen ja täynnä kaikkea mielenkiintoista vanhaa tavaraa maustettuna ihanilla tekstiileillä ja pikkutavaroilla. Minua viehätti erityisesti kaunis asettelu ja siisteys.

Illalla tytär kyytiin ja kotimatkalle, takakontissa tuliaisina mm. mansikkaa, perunaa, herneitä ym. maalla kasvaneita herkkuja, joita tyttäreni kesätöikseen oli myymässä.Eilinen lauantaina vietettiin serkkutytön häitä oikein vanhaan malliin maalaistalon pihapiirissä. Kaunis pari, päivällinen puutarhassa omenapuiden katveessa, tanssia suulissa ja mukavaa seuraa. Onneksi sadepilvetkään eivät juuri häirinneet. Yllä hääparille tekemäni kortti .

Mökillä nurmikko on kokonaan kylvetty ja nyt saisi ainakin yöllä hieman sadella...

Mustikat ovat jo kypsiä ja niitä voisi noukkia muutenkin kuin vain maljakkoon :))

Mukavia heinäkuun päiviä kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...