23.11.2011

Lomaterveisiä

Hurjaa vauhtia on tämä lomaviikkoni menossa, joka päivälle on kivaa ohjelmaa. Maanantai- ja tiistaipäivät kuluivat rattoisasti kun kavereita kävi korttipajassani. Isot pinot kortteja ym. jouluista tavaraa tuli " uunista ulos".Pitkin viikkoa ( aina kun on ollut aikaa)olen ahkeroinut ensisunnuntain myyjäisiä varten. Kortteja, lahjapusseja ja tulitikkuaskeja on pajassa syntynyt.
Huomenna torstaina lähden tyttäreni koululle vanhempainpäivään. Oppilaat tekevät omille vanhemmilleen hiustenleikkauksia, kampauksia, haudehoitoja ja ripsien ja kulmien värjäyksiä. Kivaa päästä hieman katsomaan kuinka se oma muru siellä työskentelee:))


Harmaata ja pimeää on ulkona ja ei oikein tunnu että ensimmäinen adventti on jo sunnuntaina. Kotia pitäisi laitella pikkuhiljaa jouluisempaan asuun, mutta tällä hetkellä ainoa punainen juttu on nuo teko-omenat keittiön pöydällä.


Nyt lähden ystäväni J:n kanssa vesijuoksemaan...kivaa....

2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä vanhempain päivältä :) Nauti siitä :)
  Mieki kävin ennen vesijuokseen, mutta lopetin ko siellä oli aina niin ruuhkaa ja mummelit meni niin hitaasti ja ei päässy ohittaan, niin mulla meni ikäänkuin hermot ;)
  Nyt tyydyn vain koiran juoksenteleen :)
  Hyvää päivän jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Minä tulin juuri vesijumpasta.Voi että se on rentouttavaa,olen ihan koukussa siihen.Pari kertaa viikossa on käytävä.

  Lomaviikot menee nopeasti.Täällä sitä vasta odotellaan.Kolme viikkoa vielä,mutta ihana sitten joulun aikaan huilata.

  Oi miten ihana päivä sinulla on huomenna.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...