3.5.2012

Mökin kevätsiivous

Vappua vietettiin mökillä, ja voi sanoa että "työn juhlaa" vietettiin sanan mukaisesti töitä tehden. Keväällä on monen monta puuhaa, niin kotipihassa kuin mökilläkin. Haravointihommat saa vielä odottaa, sillä sen verran märkää mökkimaastossa vielä oli. Talvella kaadettu iso koivu piti saada polttopuiksi ja kuivumaan kevätaurinkoon, kukkapenkit raivattua sipulikukkien tieltä ja tietenkin mökki kevätsiivottua.
Mukavaa puuhastelua kauniilla kevätsäällä.

Jäät on järvestä lähteneet, mutta vesi on vielä kovin korkealla. Savusaunan terassilla ja keinussa vielä talvisuojaukset paikallaan. Krookukset kukkivat jo kauniisti ja muutkin sipulikukat nostivat "päätään". 

 Tässä vielä kaksi kuvakollaasia siivotusta mökistä.

Ihanaa, kesää kohden mennään, viettelen juuri viimeistä talvilomaviikkoa ja työn juhla jatkuu täällä kotosalla keväthommia tehden. Aurinko paistaa, talvivaatteet on pesty ja tuuletettu varastointia varten ja nyt onkin sitten aika tarttua haravan varteen ja laittaa kotipiha kuntoon, täällä alkaa olla jo sen verran kuivaa.

Ihania toukokuun päiviä kaikille täällä poikkeaville!!

4 kommenttia:

 1. Oi kuinka kauniita kuvia teidän mökiltä!!Niin viihtyisän näköistä.
  Mekin vietettiin vappua mökillä ja minä ja pojat kastettiin jo talviturkitkin.Olihan se vesi kyllä ihan hirveän kylmää..

  VastaaPoista
 2. Teillä on kaunis mökki ja maisema. Keväällä puuhaa on riittämiin. Me onneksi asutaan mökillä eli on vaan yksi piha ja yksi sisäsiivous.
  Aurinkoa ja lämpöä Sinulle kevääseen!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä :) Kyllä kelpaa mökkeillä noissa maisemissa!

  VastaaPoista
 4. Kaunista on. Me ollaan jo aloitettu mökkikausi monta viikkoa sitten. Minulla on mökiltä töihin vajaa 30km joten voimme olla siellä silti vaikka minulla on töihin meno ja vuorotyöläisenähän noita vapaita viikonloppuja on aika harvassa. Mukavaa kevättä ja kesän odotusta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...