13.12.2013

Joulun odotusta

Kun jäin reilu kuukausi sitten vapaalle ajattelin, että minullahan on nyt aikaa vaikka kuinka esim. blogin päivitykseen.
Johonkin ne päivät vaan hujahtavat ja vaikka kuinka touhuaisi aina jää vielä tekemistä  to do-listalle.
Yksi minua työllistänyt homma on ollut kirppispöytä jota 12:ta päivän aikana täytin ja siivosin. Kangasalalla oli hyvä kirppis, joka sitten paloi perustuksiaan myöten marraskuun alussa. Harmittelin asiaa, koska olin pöytäpaikan itselleni varannut marras-joulukuun taitteeseen. Onneksi kirppis sai uudet valoisat tilat ihan vanhan paikan läheltä. Avajaiset pidettiin 1.12 ja sain pöytäpaikan heti avajaistohinaan. Kauppa kävi hyvin ja erityisesti kaikki askarteluun liittyvä meni hyvin kaupaksi. Aika urakka, mutta pääsin eroon meille tarpeettomasta tavarasta.

Jouluvalmistelut on meneillään täälläkin, joulukortit postitettu, lahjat melkein ostettu ja piparitaikina odottaa jääkaapissa leipomista.

Tänään on tulossa vieraita ja eilen leivoin joulun aikaan sopivan kakun,  reseptin löydät täältä.
On kyllä ihan hirmu hyvää ja hyvät on aineetkin. Reseptissä on annosmäärä 6,  mutta tämä kakku riittää todella hyvin isommallekin porukalle(10-12 h).
Onneksi päivällä oli hieman valoisampaa, että edes jonkinlaiset kuvat sain napattua.
Näin täällä tänään. Mukavaa viikonloppua !!

1 kommentti:

  1. Kylläpäs näyttää makoisalta tuo kakku! Jos minä olisin syömässä, niin saisi reseptiin ehkä kirjoittaa että riittää neljälle!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...