15.6.2010

Kesäloma...

Heipparallaa..
Eilen oli kesälomani ensimmäinen päivä. Heräsin jo aamuvarhaisella ja olin tarmoa täynnä. Aurinko paistoi ja sehän sai minut energiseksi.
Pesin kaikki ikkunat ulkoa ja siitepölyt saivat kyytiä. Pihassa kuopsuttelin kukkapenkkejä ja perkasin pensasaidan juuria. Välillä hieman sataa ripsautti, mutta se ei kesälomalaista haitannut.

Juhannusruusut ovat jo auenneet ja toivon että pensaat ovat parhaimmillaan tulevana viikonloppuna ja antavat ihanaa tuoksuaan juhlijoille.


Tyttäreni kanssa täytettiin sydänpikkuleipiä joiden aihiot leivoin sunnuntaina. Täyte on vadelmahilloa, vaikka näyttääkin oudon punaiselle valokuvassa.


Tänä aamuna kun heräsin oli kroppa huomattavasti tukkoisempi kuin eilen ja ulkonakin näyttää harmaalta. On siis hyvä aika päivitellä blogeja.
Puoliltapäiviltä menen kampaajalle, mutta ehkä siivoan pari kaappia sitä ennen...

Hauskaa tiistaipäivää kaikille...

Taina

7 kommenttia:

 1. Kauniita sydänpikkuleipiä ja maun voin vaan kuvitella :)

  VastaaPoista
 2. Heippan! Löysin blogisi surffaillessani ja kävin katsomassa vanhempiakin juttuja - varsinkin koiraneidistä kertovat jutut kiinnostavat, aivan ihana Sissi teillä! Muutenkin paljon positiivista energiaa - tulen varmaan uudestaan! Terkut Reininmaalta Lounais-Saksasta!! ( Nuo pikkuleivät ovat kyllä herkun näköisiä...)

  VastaaPoista
 3. Kauniita juhannusruusuja!Ja aivan ihastuttavia pikkuleipiä!!
  Meillä myös pojan rippijuhlat tulevana sunnuntaina.
  Mukavia juhlan järjestelyjä siis teillekkin :D

  VastaaPoista
 4. Oi, mitä ihania pikkuleipiä!
  Aivan tosi kova homma ollut niiden tekemisessä:D
  Olet ollut kyllä tosi ahkerana!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lomaa! ...niiiiin ihanan näköisiä pikkuleipiä! Onko mahdollista saada ohjetta ?
  -päivi-

  VastaaPoista
 6. Mukavaa lomaa sinulle, minä jään kesälomalle vasta heinäkuussa. Tämän viikon pidän omaa lomaa häiden järjestelyiden takia. Ihania nuo sydänpikkuleivät:)

  VastaaPoista
 7. Kauniita kaakkusia! Mukavia juhlia toivotaan täältä toisesta juhlatalosta! Toivon myös, että sunnuntaina Tuomiokirkko täyttyy ja raikaa laulusta, ja että aurinko paistaa, niin on tilaa juhlia meillä ja teillä! Nauttikaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...