12.6.2010

Tervehdys

Mukavaa kesälauantaita kaikille!!

Pienen blogitauon jälkeen täällä taas:)) Aika vain ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen ja pakolliset jutut on hoidettava ensin. Tähän blogailuun kuluu huomaamatta tunti jos toinenkin.

Toukokuu oli minulle surullinen kuukausi , mutta nyt "junan" on puksutettava eteenpäin.

Sauna/ pesuhuoneremppamme valmistui jo noin kuukausi sitten ja lupailin kuvia myös pesuhuoneen puolelta. Kuvia ennen remppaa voit katsoa täältä.
Halusin kaapistoja ikkunaseinälle ja olen niihin tosi tyytyväinen. Kaikki ylimääräinen on nyt ovien takana. Kaapistot suojaantuvat roiskevesiltä suihkun ja kaapiston väliin asennetun suihkuseinän ansiosta.Suihkuseinän voi halutessaan kääntää seinän viereen saranamekanismin ansiosta.
Kaapistot tilasin Tampereelta Hapi-keittiöstä. Nopea, edullinen ja ystävällinen palvelu:))
Himmennettävät halogeenivalaisimet ja kaapiston ledvalaisimet ostettu Nokian sähkötalosta. Suihkuseinä on Kodin Terrasta. Laatat Vehoniemen sorasta ja suihkut Kangasalan putkilämmöstä.


Ulkona sataa kaatamalla, mutta minua se ei haittaa vaikka kesälomani onkin juuri alkamassa.Kiva puuhastella välillä sisällä.
Ensiviikko menee tyttäreni rippijuhlia järkkäillessä.

Toivottelen kaikille täällä piipahtaville suloista suvea!!

Taina

3 kommenttia:

 1. Nuo kukkalaatat ovat aivan ihanat!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunista, nyt olen ihan pikkasen ´vihreänä´täällä :)

  VastaaPoista
 3. Kaapistot sopivat hienosti ympäristöönsä ja kylpyhuone on muutenkin todella kaunis! Harmaa ja beige ovat toimiva yhdistelmä! :)
  terv. Mari Kolu

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...