29.8.2010

Mökkikausi lopuillaan

Eilen vieteltiin mökkikauden päätöstä. Kesää on varmastikin vielä jäljellä, mutta meillä tulevat viikonloput ovat ohjelmoituja harrastusten, matkojen ja juhlien takia. Siksi laittelimmekin mökkiä jo hieman talvikuntoon. Jotenkin tuntuu haikealta...tässäkö tämä kesä ja mökkikausi sitten oli.

Nyt aletaan keskittymään syksyyn, harrastuksien ym. mukavan merkeissä. Mikä onkaan syksyllä mukavampaa, kuin istua kynttilän valossa ja käriytyä lämpimään huopaan.

Tässä vielä muutama kuva eiliseltä. Viimeisin tuunaukseni on tuo suuri sinkkiastia, jonka löysin vanhempieni talon tyhjennyspuuhissa. Se oli maaliroiskeiden peitossa, mutta pienellä rapsuttelulla siitä tuli hyvä halkoastia takan viereen. Vanha pyykkikori on myös muuttopuuhien löytö. Koriin laittelin tyynyjä, joista osan päälystin Ikean puuvillaisella raitakankaalla. Ostin monta metriä raitakankaita, hinta vain 5.95 € /m. Samaisilla kankailla olen päälystänyt makkarin tyynyt ja tulevan talven aikana ompelen pääliset myös raheihin. Näin yhtenäinen linja säilyy kauttaaltaan.

Kiva kun poikkesit...

Taina

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...