16.10.2010

Viikonlopun viettoa...

Viikonloppua kaikille!!!

Meikäläisellä ihan vapaa viikonvaihde....miesväki juoksee hirvien perässä ja tytär lähti laivamatkalle syysloman kunniaksi.

Nukuin aamulla pitkään, join aamukahvit rauhassa, nautin maukkaita ja makeita luomu-hedelmiä( työporukalla ostettiin luomulaatikoita ja minä valitsin hedelmäversion) ja istuskelen nyt tietsikan ääressä. Muutaman ikkunan ajattelin pestä, mutta sitten istahdan kortteilupöytäni ääreen ja koitan saada luovuuden valloilleen ... :)))
Jos tänään ei saa mitään aikaiseksi, onhan huomennakin aikaa.

Eilen vietettiin virallista Roosa-nauhapäivää ja ihmisiä on kannustettu pukeutumaan pinkkiin hyvän asian puolesta. Polttelin vaaleanpunaisia kynttilöitä, kun vaatetuksesta ei roosaa löytynyt.

Tämän mielestäni ihanan lyhdyn löysin muuten Prismasta ja hintakin edullinen, muistaakseni 21,90 €.

Korttipajassani on joulun sävyjä ... tässä muutamaa kaunista punasävyistä nauhaa.

Lopuksi vielä yksi edullinen löytö Ikeasta... paksua puuvillakangasta joulun tekstiileihin. Koristetyynyn päälisiksi ajattelin. Hinta vain 5.95€ /m. Kokemusta ei ole kuinka Ikean kankaat pesua kestävät.

Näin tälläkertaa...

Taina

5 kommenttia:

 1. Tuo kangas on minustakin ihanan syyhyttävää. Ikean ohuesta puuvillakankaasta tehdyt ruusuverhot ovat ainakin pitäneet kutinsa ja hengittävät yhä. Iloa iltaan!

  VastaaPoista
 2. On hyvä välillä olla vaan...kyllä sitä kerkee huomennakin:)
  Täytyykin taas käydä Ikeassa, sinne on tainnu tulla jotain uuttakin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis lyhty!

  Olen tuota kangasta itsekin Ikeassa pyöritellyt, vaan en ole vielä saanut päähäni, mitä siitä väsäisin. Innolla siis odottelen, mitä saat kankaasta aikaan.

  VastaaPoista
 4. Minäkin katselin tuota kangasta Ikeassa. Mutta ostin vain toisenlaista olkkarin sohvatyynykangasta.

  Ootellaan, mitä saat kankaasta syntymään.

  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hei, en olekaan aikoihin käynyt blogissasi, mutta oli hauska yllätys nähdä tutunnäköinen majakka, kun selasin alaspäin. Olet nähtävästi kulkenut kovasti samoja katuja Kreetalla kuin me viime vuonna myös näihin aikoihin. Hieno lomapaikka. Vaatekuvasi olivat myös hienoja, hyviä valintoja koruineen. Annoit minulle huonon omantunnon, minäkin olen miettinyt ikkunanpesua, mutta jatkuvasti se jää, kun joko ilma tai minä en ole suotuisa sille hommalle!!!
  syysterveisin, rosmariini

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...