20.11.2010

PIIIITKÄ tauko


Heippa vaan kaikille!!
Pakollinen blogailu tauko on nyt takana ja syyn kertoilinkin tuolla askartelublogini puolella.
Nyt koneet pelittävät jälleen ja pääsen tännekin jotain kirjoittelemaan.
Talvi tekee tuloaan, lunta on maassa ja pakkastakin jo ihan sopivasti. Jouluun aikaa enää viisi viikkoa ja täällä korttipajassa vuoden kiireisin aika.

Viimeviikolla piipahdin Pajutilalla ystäväni kanssa ihan vaan kahvittelemassa. Pieni punainen talo oli puettu joulukodiksi ja tunnelma oli aivan ihana.

Tässä kuva talon keittiöstä...


Olohuoneesta....
ja makuuhuoneesta.


Tässä Pajutilan pihapiiriä iltavalaistuksessa.

Pikkuhiljaa meilläkin kotia puetaan jouluiseen asuun ja viikon päästähän onkin jo ensimmäinen adventti, jolloin loputkin jouluvalot viritellään.
Viimetalvena tein valoryijyn ja se pääsi eteisen seinälle valaisemaan pimeää syksyä jo lokakuussa. Valoryijystä lisää täältä.Kynttilöitä polttelen niin sisällä kuin pihallakin .


Pienen joulukuusen laitamme sisäänkäyntiin pikkujoulun aikaan, nyt vihreyttä antavat männyn oksat.

Parhaillaan on menossa Tampereen messukeskuksessa Suomen kädentaidot- messsut. Itse siellä piipahdin eilen. Kortteilutarvikkeiden lisäksi ostin materiaalit mm. tälläiseen sydännauhaan. Saa nähdä saanko sydämiä tehty ennen ensivuoden messuja:))

Oikein hauskaa marraskuun lauantaiehtoota kaikille täällä piipahtaville!!!

Taina

5 kommenttia:

 1. Muutama matkamuisto tarttui minunkin mukaani messuilta. Siellä on aina kiva käydä, kuten Pajutilallakin. Tunnelmoimassa...

  VastaaPoista
 2. Voi kivaa, täytyykin käydä joku ilta ensi viikolla taas Pajutilalla...tykkään kun laittavat tuohon pieneen taloon esille tuotteet:) Se on lempirakennus siellä. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että olet taas mukana:)Pajutilalla sitä tulee käytyä aika usein, siellä on niin ihana tunnelma, mutta kallista...Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin! Harmi että tuo Pajutila on sen verran kaukana, siellä on ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 5. kerrassaan valloittavia kuvia! voihan joulun odotuksen kutkutus!! 8)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...