2.1.2011

Kuulumisia


Vuosi vaihtui perinteisesti naapureiden kanssa iltaa istuen. Lähes kasikymmentä vuotta ollaan naapureina asusteltu ja täytyy sanoa että hienosti on naapurisopu säilynyt. Alkuvuosina uuden vuoden juhlissa oli lapset mukana, eli porukkaa oli 14 henkeä. Nyt lapset ovat kasvaneet ja heillä on omat menonsa. Niinpä me kolme pariskuntaa valvottiin hyvän matkaa uuden vuoden puolelle, ja täytyy kyllä sanoa ettei vanha enää jaksa, sillä eilinen päivä meni väsymyksen piikkiin.

Vuosi 2010 oli suurien tapahtumien vuosi.... paljon surua, mutta myös paljon iloa. Toivotaan, että vuosi 2011 sujuisi hieman tasaisemmin.

Yksin suurista ilon aiheista oli helmikuussa meille muuttanut koiraneiti Sissi. Tässä neiti synttäripäivänään 19.12.2010.

Sitten vuoden ensimmäinen sisustusjuttu....

Ostin viimeviikolla meille uuden ja huomattavasti entistä suuremman avainkaapin ja isäntä sen aamusta seinään kiinnittikin. Nyt on tilaa autojen, postilaatikon ym...avaimille.Nimilaput on vielä työn alla.
Nyt taidan siirtyä askartelupöydän ääreen ja tehdä vuoden ensimmäisen korttini.

Oikein ihanaa talvista tammikuun sunnuntaita !!!

Taina

1 kommentti:

  1. Mukavaa vuoden alkua sinulle myös <3 Ihana tuo teidän Sissi:)Avainkaappi on myös upea ja siitä se taas tämän vuoden sisustus voi alkaa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...