12.5.2014

Arkihaaste


Heipparallaa!
Äitienpäivä on ohi ja ihan eka äitienpäivä kun minulla oli myös mummun virka:)) Ihana virka ja olihan se vaan niin kiva äitienpäivälahja kun pieni viikon ikäinen vauveli tuli mummua ja pappaa tervehtimään.

Mutta nyt ihan arjen juttuihin. Viimeviikolla sain hauskan haasteen Krisseltä. Haasteena julkaista viitenä päivänä kuva/kuvia omasta arkielämästä. Arkielämäni on tällä hetkellä suht.vapaata vuorotteluvapaastani johtuen ja siksi hieman vääristää normaalia työssäkäyvän äidin arkeani.


Eli palataan viimeviikkoon ja perjantaihin. Aamulla sää oli nuhruisen harmaa ja vettäkin satoi. 
Sopiva ilma lähteä asioille. Ensin suuntasin auton nokan kohti kirjastoa, varaamani kirjat olivat saapuneet.
Kännykkäkameralla näppäsin kuvan kuntamme uudehkon kirjaston ala-aulasta.Seuraavaksi paikalliseen tietokonefirmaan ja hankkimaan uutta tulostinta, 
vanha tulostin sanoi työehtosopimuksensa irti juuri kiireisimpään aikaan.

Kirppiksella piti tietenkin myös poiketa....


Seuraavaksi ruoka-ostoksille Prismaan. Moni muukin oli lähtenyt äitienpäiväruokia hankkimaan, sen verran oli keskellä päivää ruuhkaa. Sitten kotiin ostoksien kanssa, kamat kaappeihin ja keittämään kahveet.


Tälläisiä juttuja viime perjantaina, huomena kuulette mitä tänään maanantaina olen valokuvannut.

Haasteessa on tarkoituksena omien arkikuvausten lisäksi haastaa joku toinen kertomaan viiden arkipäivän tapahtumista ja sitten hän puolestaan kutsuu jokaisena viitenä päivänä jonkun mukaan.


Minä kutsun tänään mukaan ihanan Rouva Pionin  Kaiken kirjavasta puutarhasta.


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...