3.9.2014

Syksy ja kesäpostaus no: 1

Hellurei kaikki täällä piipahtavat!!


Syksy on saapunut ja lähes tasan kolmen kuukauden blogitaukoni on nyt ohi. Vuorotteluvapaalainen asusteli ihanan siipan ja kahden karvakuonon kera mökillä ihan tuonne elokuun lopulle saakka. Paljon kaikkea kivaa on tapahtunut ja kesä vierähtänyt hurjan nopsaan. Kameran virassa on toiminut milloin känny, milloin tabletti, joskus jopa järkkärikin on tyttäreltä mammalle joutanut :))
Paljon on kuvia tullut napsittua ja ajattelinkin että pikkuhiljaa laittelen tänne kuvia ja juttuja kesän varrelta.

Aloitetaanpa ihan tuolta kesäkuun alkupuolelta.

Kesäkuussa säät oliva vaihtelevia ja olikin oiva aika tehdä pientä mökkiremppaa. Mökkikeittiömme oli auttamattomasti epäkäytännöllinen ja laskutilaa puttui kokonaan. Toukokuussa olimme jo tilanneet kaapit pienen keittiötilaamme. 
Remontti aloitettiin vanhan komeron ja avohyllyn purkamisella. Vanha kellastunut paneli kaipasi käsittelyä. Maalasin seinät kolmeen kertaan valkoisella maalilla. Mukavaa hommaa ja valmista tulee suhteellisen nopsaan. Maali on Coloria Oy:n panelipro-maalia ja siitä kätevää että vanhaa lakkaa ei tarvitse hioa pois, toki seinät on pestävä ennen käsittelyä.
Isännän kanssa sitten yhdessä kaapit kasattiin ja valmista tuli hyvissä ajoin enne juhannusta.


Tässä sitten kuvat ennen ja jälkeen.
Vasemman puolen kaapistot olivat hyvässä kunnossa ja niihin vaihdoimme vain vetimet. Mökillä kaiken ei tarvitse olla ihan niin justiinsa ja pienet kontrastit ovat vaan hyväksi.
Tarkkasilmäinen huomaa, että vanhan komeron kohdalle on jäänyt kattoon vaaleampi jälki.
Pitää katsoa ensikesänä maalataanko myös mökin sisäkatot...

Ikeasta sitten pientä rekvisiittaa: valonauhaa, tanko, korit ja koukut
 Kummasti tuollainen 160cm. työpöytö (vaikkakin vain 30 cm syvä) antaa lisämukavuutta ja työskentelytilaa.


 Ensikerralla sitten lisää kesäkuvia ja juhannusta.

Ps. tämä postaaminen on pirskatin hidasta oudokseltaan :))

1 kommentti:

  1. Kyllä toi valkoinen väri tuntuu tuovan tilaa lisää. Ja nyt saitte ihanan pitkän työtason jolla mahtuu hyvin työskentelemään. Meidän mökkikeittiössa laskutilaa on aivan liian vähän. Me ostettiin myös jokin aika sitten tuollainen Ikean valonauha mökkikeittiön kaappien alle ja laitettiin vielä lista sen eteen, ettei häikäise silmään. Kivasti se valaisee tiskipöytää. Eikä ollut kallis!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...