25.2.2010

Ihanaa leijonat ihanaa...


Tämä aamu alkoikin jännitysnäytelmällä jo kello viisi. Suomi kohtasi Tsekin olympiaturnauksen puolivälieräottelussa Vancouverissa. Ottelu eteni jännittävissä tunnelmissa aina kolmanteen erään asti ja ajassa 53.34 Suomi teki ensimmäisen maalinsa. Koiraneitikin höristi korviaan ihmetellen Antero Mertarannan huutoa. Kun leijonat maalasivat vielä viimeisillä minuuteilla Tsekin tyhjään maaliin, päättyi peli riemukkaasti 2-0 , jes...
Suomi on siis jo neljän parhaan joukossa ja kohtaa seuraavaksi Yhdysvallat.


Jos tämä aamu alkoi kiekkonäytelmällä, niin eilinen ilta oli sitten ihan oikeaa teatteria.
Olimme isännän kanssa katsomassa Tampereen Teatterissa näytelmää nimeltä Viimeinen sikari. Esitykseen voitte tutustua paremmin täällä. Huippunäyttelijät ja hauskat juonen käänteet takasivat mukavan kulttuuripläjäyksen pakkasiltaan.

Mukavaa päivää kaikille !!

4 kommenttia:

 1. Aika rankkaa tämä lomailu näin kisojen aikaan :)Itse tosin en tuosta jääkiekosta innostu, mutta seuraan kaikki lajit, joissa sukset jalassa :)

  VastaaPoista
 2. Ai nyt se selvis, olitkin varannut lomasi juuri kisojen aikaan...heh...heh:) Itsekin seuraan tii viisti hiihtoja, myös ampumahiihtoa mutta jääkiekkoa en kyllä jaksa kun jännitän liikaa Suomen puolesta:) Silti välillä on mennyt klo 01.00 tuo valvominen mut kortteja ei oo syntyny, nypläystä kuitennii:))

  VastaaPoista
 3. Minä en katso televisiota ollenkaan ja urheilusta en välitä vähääkään. Sanomalehdistä ohitan urheilusivut täysin. Mutta teatteri on eri asia.

  Mukavaa torstai-iltaa sinulle!!

  VastaaPoista
 4. Meillä kanssa katseltiin suomenpeliä aamulla, jipii voitettiin. Ukko-kulta kuorsaa tuossa sohvalla, että jaksaa taas yöllä töllöttää:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...