17.2.2010

Kuulumisia...


Tässä on nyt viides päivä meneillään kun koiruus saapui perheeseemme... Isännän kanssa olemme molemmat lomalla, eikä ihan hirveästi vapaa-ajan ongelmia ole ollut. Sissi herää aamulla varhain ja on tietenkin täynnä virtaa... meidän on vahdittvä, ettei terävät hampaat järsi lattialistoja, tuolinjalkoja ym. Pisuja tulee aina välillä matoille, mutta onneksi matot on helppo pesettää. Utelias veitikka ihmettelee milloin pesukonetta, milloin imurin letkua. Välillä Sissi-neito riehaantuu leikkimään oikein kunnolla, ja seuraavassa hetkessä se jo nukahtaa.

Vuorottelemme menojamme ja siten joku on aina kotosalla. Ensi viikolla alamme opettamaan jo yksinoloa, sillä muutaman viikon kuluttua kun talvi/hiihtolomat on pidetty on pennun pärjäiltävä yksinään.
Itse olin tänään kampaajalla rentoutumassa ja saamassa väriä päähän. No jo oli aikakin: sanoi murkkuikäinen tyttäreni, sillä hänen mielestään hiukseni olivat ihan kamalat ja maantienväriset:)) Nyt on isäntä harrastuksissaan, eli kokemassa talviverkkoja. Sissi nukuu tyytyväisenä...vielä. Hetken kuluttua on taas touhua ja tohinaa...

Mukavaa päivää kaikille täällä piipahtaville!!

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...