26.2.2010

Perjantain touhuja...

Eilen illalla oli taasen mukavaa katseltavaa kun Suomen naiset näyttivät osaamistaan Vancouverin olympialaisissa. Ensin viestihiihdosta pronssia ja sitten päälle vielä huisin jännittävässä jääkiekko-ottelussa Suomen naiset voittivat Ruotsin jatkoaikamaalilla 3-2, ja saivat näin pronssiset mitallit kaulaansa. Olen aina ollut kova jännittämään jääkiekko-otteluja ja joskus joudun jopa menemään pois tv:n äärestä, kun en kestä katsella tiukkoja vääntöjä.

Uni ei meinannut näiden ilonhetkien jälkeen tulla silmään, ja aamulla nukutti niin makeasti... Tänään on viimeinen varsinainen lomapäiväni ja maanantaina pääsenkin taasen takaisin töihin. Teini-ikäinen tyttäremme jää tänään hiihtolomalle ja hoitelee koiruutta sitten kun me olemme isännän kanssa töissä. On kuulemma ihanaa olla kotona "rauhassa"= ei tarvitse tehdä mitää ihmeitä eikä vanhukset ole jäkättämässä.

Viikonlopun valmistelua tämä aamu...

Petivaatteet tuulettumaan, pyykit koneeseen, liinat mankeliin, puhtaat wc-matot pois narulta, silitystä, imurointia ym. siinä kuluukin mukavasti tämä aamupäivä.

Perjantaita kaikille ja pidetään illalla peukkuja Suomem kiekkoleijonille!!

2 kommenttia:

  1. Peukut todella pystyyn keikkoleijonille!

    Kyllä olet ahkera :) Minä vähän niinkuin eilen tein samoja siivoushommia!
    kaunista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Samoissa hommissa ollaan eilen oltu, oli se vaan kivaa kun tuli kaksi pronssia peräkanaa:) Minä en kyllä uskalla katsoa tänään koko ottelua...täytyy vaan vilkaista välillä, itsekin jännitän niin paljon:))

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...