5.3.2010

Aurinkolasit

Viikot kuluvat tosi nopsaan ja taas on perjantai ja viikonloppu on alkamassa....
Sää on mitä mahtavin, pakkasta pari astetta ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Pääsin töistä jo puolilta päivin ja huomasin ajellessani autolla, että nyt olisi aurinkolaseille käyttöä.
Kotiin päästyäni kaivoin "rakkaat" aurinkolasit kaapista ja suuntasin koirulin kanssa ulos.
Meikäläisellä on tosi arat silmät ja käytän silmälaseja jatkuvasti. Kaksitehoja olen käyttänyt jo usean vuoden ajan, mutta vasta viimekesänä ostin aurinkolasit kaksitehovahvuuksilla.
Oli muuten aivan hirveän hyvä ostos. Nyt voin kirkkaalla ilmalla lukea esim. veneessä tai toimia kartturina lomareissussa, eikä tarvitse "sihrustaa"...
Minulla on muuten aivan IHANA optikko nimeltään Hanna. Hänen liikkeensä löytyy täältä. Ystävällinen ja joustava palvelu, sekä hyvällä maulla valitut mallistot ovat hänen valttinsa.


Nyt istuskelen "vähän" aikaa koneella ja kerään fiiliksiä perjantain rutiiniin eli siivoukseen.

Auringonpaisteista viikonlopun alkua kaikille !!

4 kommenttia:

 1. Aikas ihkut on noi sun Miu Miun arskalasit! Nam :D
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Upeat aurinkolasit!! Minä en ole vielä raaskinut ottaa vahvuuksilla aurinkolaseja. Pidän sellaisia hyvinistuvia aurinkolaseja omien silmälasien päällä.

  Samoin sinulla auringonpaistetta viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 3. Löysin mukavan uuden blogin =D Aurinkolaiseista puheen ollen, pääsen ostamaan uudet, sillä viime vuonna ostamistani on kehys murtunut,ei haittaa =D

  VastaaPoista
 4. Hei, olen pari kertaajo vieraillut blgissasi ja todennut kivaksi kuvia ja juttuja myöten. Erityisesti kiinnostaa tuo koirulinne! Minkä rotuinen on tuo Sissi-neiti, näyttää niin hauskalta. Onko se jokin hirvikoira? Itsekin olen koiraihminen, vaikka tällä hetkellä ei olekaan "koira kotona", menetimme edellisen, ruskean labradorin noutaja-pojan, puolitoista vuotta sitten aivan yllättäen. Kaipaamme uutta lemmikkiä, mutta arjen touhut ja matkat ovat pitkittäneet toteutusta siihen kunnes olemme enemmän kotosalla.Hyvää jatkoa ja kevään odotusta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...