7.3.2010

Koukussa sisustuslehtiin

Vietetään maaliskuun ensimmäistä viikonloppua aivan ihanassa auringonpaisteessa . Lunta on kinoskaupalla, mutta kaippa ne kasat ennen juhannusta sulavat. Mukava on ulkoilla ja nauttia auringosta. Jotenkin sitä on virtaakin enemmän kun päivät pitenee.

Keväällä mieleni valtaa aina sisustusinnostus.

Olen ollut jo kauan koukussa sisustuslehtiin...Aina on joku uusi lehti odottamassa yöpöydällä. Suosikkejani tällä hetkellä ovat Koti ja Keittiö- sekä Maalaisunelma- lehdet. Säilytän lehtiä yleensä pari vuotta...ja kun sopivaa aikaa on leikkaan lehdistä kivoja kuvia tai toteuttamiskelpoisia ideoita leikekirjaani.
Tässä kollaasissa muutama kuva leikekirjani sisällöstä.

Pirtsakaa maaliskuun sunnuntaita!!

4 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää :)Minullakin olohuoneen pöydällä pino lehtiä odottamassa saksimista :)
  Tässäkin meillä on taas yksi yhdistävä juttu, hauskaa :D

  VastaaPoista
 2. Tutulta tuntuu. Ostin lauantaina 3 sisustuslehteä ja pidän leikemappia, johon leikkaan sisustuslehdistä kuvia, jotka kiinnostavat.

  Kivaa sunnuntai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Talomme suunnittelu ja rakennusvaiheessa minulla oli himo ostaa sisustuslehtiä, mutta nyt olen jo vähän kyllästynyt. Enää minulle tulee talo&koti ja joitakin lehtiä ostan sillointällöin irtomyynnistä. Lopulta minäkin leikkelen joitakin kuvia ja ehjät lehdet myyn kirppiksellä.Hyvää naistenpäivää huomiseksi!

  VastaaPoista
 4. Kevät ja joulu aiheuttaa täälläkin "ihan vaan pienen" sisustusvimman. Kesällä pitäisi maalata sisällä seiniä, mutta mahtaako tuota innostusta kesällä enää olla...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...