25.3.2010

Murkun elämää...

Moikkelis moi!
Meidän perheen nuori neiti on nyt murkkuikäinen. Aivan hirmu ihana neiti, pikkaisen vaan mieliala tahtoo heittelehtiä(kuuluu tietenkin asiaan...).
Jotenkin tuntuu, että tyttölapsilla on vaatimuksia ja tarpeita enemmän kuin pojilla, ainakin meidän perheessä.
Aina pitäisi olla ostamassa milloin mitäkin...meikkivoidetta, hiuslakkaa, koruja, laukkuja, ja vaatteita. Pitäisi saada uusi kännykkä ja geelikynnet. No skootterihan täytyy myös saada, kun kaikilla kavereillakin on. Elokuvissa käydään vähän väliä. Huh huh ...meinaa joskus hermo mennä. Ei auta kuin pitää pää kylmänä ja kultainen keskitie hankinnoissa. Opettaa säästämään ja tienaamaan taskurahaa työnteolla. Tänään kuuntelin radiosta, että yli viisikymppiset käyttävät rahaa enemmän lapsiinsa, kuin itseensä. No se pitää paikkansa ainakin meillä, vaikkei ihan viisikymppisiä vielä ollakkaan.


Tässä muutama kuva neidin huoneesta... määrätietoisena nuorena hän suunnitteli pari vuotta sitten huoneensa remontin. Tapetit ostettiin Rauta-Otrasta ja lipasto ja kirjoituspöytä Juvi-Productions:lta. Äidin tuunaamia on ikkunanpokasta tehty peili, kirjoituspöydän tuoli ja lypsyjakkara nurkassa. Kaverin navetan vintiltä löydettiin vanhaa lautaa josta tehtiin hylly Ikean hyllynpidikkeitä hyväksi käyttäen.

Näin tänään...

Taina

8 kommenttia:

 1. Voi tää kuulostaa niin tutulta... Meillä asuu 2 nuorta neitiä (16 ja 17) ja tosiaan tuntuu, että tytöt tarvitsee ihan mielettömästi KAIKKEA :) ja sekin on totta, että kyllä lapsiin kuluu paljon enemmän rahaa kuin itseen. Tämä aika on niin kovin kulutusmyönteistä ja kaikkea kivaa uutta esitellään joka tuutista, syytä siinä sitten lasta jos usein kuulu "äiti mä haluisin....". Meillä onneksi pienempi on kova shoppailemaan kirpputoreilla, se helpottaa kummasti rahanmenossa :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs huone tytölläsi:) Meillä on kanssa murkku kotona neiti 15 v, meidät päästää aika helpolla, mutta itseltään vaatii liikaa. Milloin on finnipanikki, milloin hampaat vääränlaiset, milloin makkarat vatsassa ym. ym. vaikka tyttö on hoikka ja ihan ok. muutenkin. Neiti on niin kriittinen ulkonäöstään.No eiköhän sekin mene ohi;)

  VastaaPoista
 3. Meidän 14v. päästää myös meidät helpolla , ainakin vielä, ei meikkaa, ei merkkivaatteita,ei edes farkkuja käytä, ei tekokynsiä, ei laukkuja eikä muitakaan hömpötyksiä:) Vähän onb kulunut rahaa meidän likkaan.Vaatimukset on sitten kännykkä ja läppäri, jotka on saanutkin. Ulkonäöstäänkään ei ole kriittinen. onkohan meidän likka normaali? On se semmoinen koti-ihminen ja äidin tyttö kokonaan, halii aina äitiä iltaisin. Ihanaa.

  VastaaPoista
 4. Voi taivas, miten kaunis huone, minäkin viihtyisin:)
  Vaikka meidän perheessä on murkkuiät jo sivuutettu, niin muistan vielä sen ajan, kun eilisen. Tutulta ja normaalilta teidän tyttö kuulostaa :) Lohdutuksena kuitenkin, murkkuikä on toisille nuorille, myös pojille joskus aika vaikeaa aikaa, mutta jos näissä vaateissa mitä luettelit teillä pysytään, saat olla onnellinen äiti:):):)

  VastaaPoista
 5. Kaunis huone! Tytöt ovatkin varmaan tarkkoja huoneensa sisustuksen kanssa.
  Minulla on vain 1 aikuinen poika, eikä hänellä ollut murkkuikää ollenkaan. Ei ainakaan näkynyt mitenkään. Rahaakaan ei tarvinnut, kun aina haki itselleen töitä.

  Aurinkoista viikonloppua sinulle Taina!

  VastaaPoista
 6. Kylläpä kuulostaa tutulta.Ja yhdyn mietteisiisi,että tyttölapset ovat vaativampia..ja Äitiä Koettelevampia.. :)Ollaaan niin isoja itsenäisiä,mutta seuraavassa hetkessä jo pieniä ja avuttomia..mielialat tosiaan heittelee :)Ja tempperamenttiä löytyy!!
  Kaunis huone teidän tytöllä.Mekin juuri laittelemme tämän murkkutytön huonetta..hitaasti,mutta varmasti..

  VastaaPoista
 7. Kaunis huone tytölläsi. Mä vielä hetken saan odotella tyttöjen murkkuikää...ja lisääntyviä vaatimuksia.
  Leppoista viikonloppua!
  -kisu-

  VastaaPoista
 8. Pisti silmään kun oli samanlainen tapetti kun meill olkkarissa. Ihana huone tytöllä kyllä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...