23.2.2010

Aurinko paljastaa....


Tänään heräsin jo 5.30, joka ei ole ihan normaalia näin lomalaiselle. Mieheni lähti tänään jo varhain töihin, eikä koirulia enää nukuttanut. Siis meikäläinen seuraa pitämään. No ainakin luulisi, että sitä saa ihan hirveästi kaikkea puuhasteltua, mutta hmm.... jotenkin sitä huomaa, että aika kuluu oikein rattoisasti netissä istumalla.Aamulla taivas oli kirkas ja aurinko paistoi , maisemat olivat mitä upeimmat, mutta pakkasta taasen yli 20. Sissi ei oikein kauaa näin kylmällä ulkona viihdy, joten ulkoiluni jäi lähinnä pisutusreissuihin ja vähäisten lumitöiden tekoon.

Tämä kevätaurinko on kyllä armoton. Matalta paistaessaan se tuo hyvin esiin kaikki ihanuudet... likaiset ikkunat, pölyiset pinnat, kuluneen parketin, tahmatassujen jäljet ovissa ym.. Jokainenhan tietää mitä tarkoitan.... vai olenko ainoa jolla on sama ongelma. Aurinkoisena päivänä kuljen siivousliina kourassa, ja yritän pyyhkiä ainakin suurempia ja huokailen kuinka laiska olen taasen talvella ollut :)) Onneksi kohta on kevät, vaikka se nyt vielä kovin kaukaiselta tuntuukin. Sitten saa tehdä oikein suursiivot, pestä verhot ja matot, täkit ja tyynyt ja kaupanpäälle kaikki kuivuvat raikkaiksi kevättuulessa.

No nyt auringonpaiste on jälleen muuttunut lumipyryksi ja kotikin näyttää ihan siistiltä...

Tiistaipäivän jatkoa kaikille...


3 kommenttia:

 1. Tervehdys :)
  Ihanat siivoushanskat sinulla :D ja minäkin tilailin tuota samaa namisiivoussuihketta lisää......kun olen jäänyt siihen ihan koukkuun, kiitos sinun :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin ihailen siivoushanskojasi. Samaa puhdistusainetta oli tässä taannoin ostettava, josko se lisäisi innostusta siivouksen suuntaan. En ole vielä huomannut, että sillä olisi mitään vaikutusta.

  VastaaPoista
 3. Niin, aurinko paljastaa kaikessa karmeudessaan pölyt, hui. Onneksi meni pilveen ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...