20.2.2010

Viikonloppua...

Mukavaa pakkaspäivää teille ....
Eilen ajelimme isännän kanssa Keuruulle, jossa poikamme vannoi sotilasvalan. Valatilaisuus oli ulkona ja kylmähän sitä meinasi tulla kun pakkasta oli lähes 20 astetta ja tuuli oli aika purevaa.
Pääsimme tutustumaan kasermeilla tupiin ja äitinä kyllä ihmettelin kaapin järjestystä ja päiväpeiton suoraa linjaa... minkähän vuoksi nämä asiat ovat kotosalla aivan eri mallissa, ainakin vielä:))
Sotapoikien leirielämään saimme pientä tuntumaa ulkoruokailussa, kun yritimme seisaaltaan lappoa höyryävää ja maukasta hernesoppaa suuhumme sormet lievästi kohmeessa. Taisi pikkulillini hieman paleltua, kun vieläkin kihelmöi. Sotkun lämmössä nautittiin tietenkin vielä munkkikahvit ja matka kotiin saattoi alkaa lomalainen mukana.
Kiva kokemus ja juhlava tilaisuus... kylmästä säästä huolimatta.

Nyt sitten viikonlopun touhuihin...siivousta, kauppareissua, leivontaa, vieraita ym...Kiva kun poikkesit !!

4 kommenttia:

 1. Vanhempi poikani on käynyt myös armeijan Keuruulla. Hänen valatilaisuutensa järjestettiin silloin Tuurissa. Meillä on täällä tänäään aikamoinen pakkanen ja viima.

  VastaaPoista
 2. Valatilaisuudessa vasta oikein huomaa, että nyt "se" sitten on aikuinen. Hiukan se riipaisi minuakin valatilaisuudessa.
  Se on todella kumma, että armeijassa peti on kuin tiiliskivi, mutta sen jälkeen sänky saattaa näyttää vaikka miltä. Se on ilmeisesti globaali ilmiö!!


  Aurinkoista lauantaita!!

  VastaaPoista
 3. Tuota samaista asiaa ihmettelin vuosi sitten ja toivoin, että "särmä punkka" tulee sitten myös siviilikäytäntöön... turha oli toivoni ;)Mukavaa pakkaspäivää !

  VastaaPoista
 4. Eiks vaan ollutkin juhlava tilaisuus...sitähän ei tyttöjen äidit pääse kokemaan!! Kyllä
  ne pedit sitten 15 vuoden päästä laitetaan järjestykseen kun on perhettä, joutuvat välillä jopa siivoamaan:))
  Aurinkoista vaikkakin pakkasen puremaa viikonloppua:))

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...